Over ons

wij

Wie zijn wij

Onze moderne praktijken, gevestigd in Arnhem en Elst, bieden alle vormen van mondzorg. Daarbij richten wij ons, samen met u, op het duurzaam behoud van uw gebit; samen zorgen we voor de beste zorg. Een goed contact met elke patiënt staat daarbij voorop, we nemen voor iedereen voldoende tijd om te luisteren en bijzonderheden en wensen te bespreken. Samen met u komen we tot een behandelplan dat het best bij u past. Op deze manier weet u zeker dat uw gebit de meest optimale zorg krijgt en bent u voorafgaand aan de behandeling op de hoogte van het verloop en de kosten.

Onze visie is dan ook: ’Tandheelkunde met de grootste zorg. Mijn tandarts!’
Hieronder stellen wij ons nog even aan u voor:

Ons team!

Elvis Turkusic

Praktijkeigenaar Tandarts

Tandarts, opgeleid in: Amsterdam (Academisch Centrum Tandheelkunde Amsterdam)

In 1992 ben ik vanuit Bosnië naar Nederland gekomen. In Nederland heb ik mijn VWO diploma behaald en vervolgens heb ik de studie Tandheelkunde in Amsterdam succesvol afgerond. Tijdens de studie Tandheelkunde leerde ik Chris kennen toen hij nog als docent in Amsterdam werkzaam was. Hij was een van de docenten die mij in de kliniek begeleidde. Na het afronden van de studie hebben we contact gehouden. Later werden we collega's en zijn we langzaamaan bevriend geraakt. Op 1 september 2015 werden we zakenpartners, op die dag is Tandartspraktijk Schuytvaart ontstaan.

Chris Gommers

Praktijkeigenaar Mondhygiënist

Mondhygiënist, opgeleid in: Nijmegen (Hogeschool van Arnhem en Nijmegen)

Na het behalen van mijn VWO diploma ben ik begonnen aan de opleiding Mondhygiëne in Nijmegen. Na het succesvol afronden van de opleiding ben ik docent geworden in Amsterdam, daarnaast werkte ik in diverse tandartspraktijken. Tijdens mijn werk als docent leerde ik Elvis kennen. Op 1 september 2015 zijn we samen gestart met onze tandartspraktijken in Arnhem en Elst. Naast het werk in onze praktijken geef ik als docent nog regelmatig cursussen.

Frank Kustner

Tandarts voor implantologie

Tandarts, opgeleid in: Nijmegen (Radboud Universiteit)

In 2009 heb ik de studie tandheelkunde afgerond. Naast de algemene tandheelkundige werkzaamheden ben ik destijds begonnen met orale implantologie. In de loop van de jaren ben ik mij steeds meer op de implantologie gaan toeleggen. Vanaf begin 2016 ben ik werkzaam bij Tandartspraktijk Schuytvaart.

Dennis Schijfsma

Tandarts voor orthodontie

Tandarts, opgeleid in: Utrecht (Universiteit Utrecht)

Ik heb mijn studie tandheelkunde in 1976 aan de Rijksuniversiteit te Utrecht afgerond. Na het afstuderen heb ik mij verder toegelegd op de orthodontie en studeerde ik onder andere in de Verenigde Staten en Spanje. Als instructeur voor Progressive Orthodontics heb ik tandartsen over de hele wereld opgeleid in de orthodontie. Sinds eind 2015 ben ik werkzaam bij Tandartspraktijk Schuytvaart.

Patrick Gommers

Klinisch Prothesetechnicus

Klinisch Prothesetechnicus, opgeleid in: Nijmegen en Utrecht (Radboud UMC / Dutch HealthTec Academy)

Ik ben gediplomeerd tandtechnicus en in het bezit van zowel het IVT diploma specialisatie kroon- & brugwerk als prothetiek. De opleiding tot klinisch prothesetechnicus is gevolgd aan het Radboud UMC te Nijmegen en de Dutch HealthTec Academy te Utrecht. Binnen de praktijk ben ik de specialist in het aanmeten van reguliere gebitsprotheses en gebitsprotheses op implantaten. Daarnaast ben ik eigenaar van Tandtechnisch laboratorium Gommers Dental waar uw gebitsprotheses of kronen geheel in eigen beheer, met passie en liefde voor het vak en de nieuwste technieken vervaardigd worden.

Etienne Berkers

Tandarts

Tandarts, opgeleid in: Nijmegen (Radboud Universiteit)

In 2000 heb ik de studie tandheelkunde afgerond aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Inmiddels heb ik alweer 14 jaar mijn eigen praktijk in Buren. Gedurende de jaren heb ik mij toegelegd op de algemene tandheelkunde en implantologie. Elvis was tot enkele jaren geleden tot mijn grote tevredenheid werkzaam in mijn praktijk, zodoende dat ik nu als wederdienst bij Tandartspraktijk Schuytvaart ben komen werken.

Asna Halici

Assistent

Sinds 2011 ben ik werkzaam als tandartsassistente. Naast het assisteren bij algemene behandelingen assisteer ik ook nog bij implantologie, ben ik preventieassistent en orthodontie-assistent. Het blijft voor mij bijzonder om te zien wat een beugel voor verschil kan maken. Het mooist vind ik het natuurlijk om een perfect eindresultaat te bereiken. De afwisseling maakt mijn werk leuk en uitdagend. Een goed contact met patiënten en in het bijzonder met kinderen is voor mij belangrijk. Ik zie elke dag als een interessante uitdaging met verschillende mensen en voor iedereen een persoonlijke behandeling.

Naomi Tops

Assistent

In 2012 ben ik begonnen met mijn werk als tandartsassistente. Ik assisteer bij algemene tandheelkundige behandelingen en bij implantologie. Daarnaast behandel ik als preventieassistent zelf patiënten en u ziet mij ook regelmatig bij de receptie voor het maken van een afspraak. Ik vind het belangrijk om voor rust te zorgen tijdens elke behandeling. Na afloop hoor ik vaak dat men die rust als prettig heeft ervaren. Geen dag of behandeling is hetzelfde en dat is dus precies wat ik zo leuk vind.

Sharon Deijnne

Assistent

In 2014 heb ik de opleiding tandartsassistent afgerond. Sinds september dat jaar ben ik dan ook werkzaam als tandartsassistente en sinds enige tijd ook als preventieassistent. Wat mij het meest aanspreekt is dat je met veel verschillende patiënten in aanraking komt van angstpatiënten tot kinderen. Verder vind ik het fijn dat er veel afwisseling is bij ons in de praktijk; het ene moment werk je heel nauw samen met de tandarts en het andere moment behandel je juist zelfstandig of ben je bezig met administratieve werkzaamheden.
HEEFT U NOG VRAGEN?

Neem gerust contact met ons op. Ons team staat voor u klaar!

Contact